Категории:

Комплекс Литова Къща

Когато потърсите фирма Комплекс Литова Къща в Мелник може да бъде объркана с изписването й - Kompleks Litova Kyshta v Melnik или Ндпзвеня Всшдуь Нщцшь у Певхсн . Имейл адреса на фирмата може да бъде погрешно написан като литовакушта@абв.бг или всшдуьнкцшь@ьфу.фж

Адрес
Мелник
Show a bigger map

Държава: България
Град: Мелник
Телефон: 00359878661930
Телефон 2: 00359888302313
Телефон 3: 0035974372313


Моля кажете, че се обаждате от Turizam-BG.com

Дата на добавяне: 27.03.2014
Последна промяна: 08.06.2015
Оценка: 5 Тази компания бе разгледана: 2075 пъти
Комплекс ЛИТОВА КЪЩА ви кани да отседнете в древния град Мелник и да се насладите на спокойствието, комфорта и качеството на предлаганите кулинарни и естетични удоволствия.
 
ЛИТОВА КЪЩА Е ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА НА МЕЛНИК!
Комплекс "Литова къща" - най-новата атракция в гр. Мелник. Комплексът разполага с 3 хотелски етажа разделени от древни архитектурни стилове и прекрасна механа с 40 места в приземния етаж. Богатото меню и модерната кухня ще ви очароват с ястия от българската, гръцка и македонска кухня. Включени са и отбрани ястия от европейската кухня. 
В избата винарна, на гостите се предлага да дегустират богата гама от бели и червени вина, приготвени и отлежали на място. Предлагат се тематични и обзорни беседи за културно-историческото наследство на Мелник
Отговаряйки на съвременните европейски изисквания комплексът разполага с 2 апартамента и 10 двойни стаи, обзаведени с всичко необходимо за удобството и доброто самочувствие на посетителите.
 
Единствено при нас в Мелник, може да се възползвате от възможността за езда и разходка с файтон. Конната ни база разполага и с кончета – пони, с които децата изживяват незабравими мигове.
По предварителна заявка се организират преходи с луксозни високопроходими автомобили, както и кратки преходи до исторически места в република Македония, Гърция и Пиринския край. 
За уюта на гостите се грижи високо квалифициран персонал, който има грижата всеки клиент да остане очарован от престоя си в “Литова къща”.
Комплексът разполага със собствен охраняем паркинг, безплатен за гостите.
 
Очакваме Ви с чаша мелнишко червено вино в “богозидания” град!

Коментари за фирмата Комплекс Литова Къща:

Няма коментари

Добавете коментар
Моля не използвайте обидни думи, вместо това използвайте думи, които вие бихте желали да чуете. Вашето име*:
E-mail*:
Уебсайт:
Въведете текста от картинката