Милчовата къща

Когато потърсите фирма Милчовата къща в Трявна , намираща се на адрес ул.Стара планина 91 може да бъде объркана с изписването й - Milchovata kyshta v Triavna , namirashta se na adres ul.Stara planina 91 или Псв`дуьшь нщцшь у Ши,ухь , хьпсиьцшь яе хь ьаиея кв.Яшьиь звьхсхь 91 . Имейл адреса на фирмата може да бъде погрешно написан като луба-cанева@дир.бг или вкфь-cьхеуь@аси.фж

Адрес
ул.Стара планина 91, Трявна
Show a bigger map

Държава: България
Град: Трявна
Адрес: ул.Стара планина 91
Телефон: 00359887474414
Телефон 2: 00359888384572
Телефон 3: 003596772439


Моля кажете, че се обаждате от Turizam-BG.com

Дата на добавяне: 21.03.2014
Последна промяна: 08.06.2015
Оценка: 2 Тази компания бе разгледана: 3281 пъти
Семеен хотел "Милчовата къща" е на два етажа. Разполага с 8 легла в 4 двойни стаи, обзаведени в типичен родопски стил. Всички тавани в стаите са с различна дърворезба, изработена от Милчо Рушанов, един от най-добрите родопски дърворезбари.
Хотелът разполага със собствен паркинг за гостите си. Предлагаме Ви да се насладите на уникалната атмосфера в просторната трапезария с резбовани тавани, отоплявана с камина. Предлагаме обслужване по стаите и пране. Налице са условия за отдих с домашните любимци, а любителите на риболова могат да опитат късмета си в местните водоеми
Обща информация
Кухня
 
"Милчовата къща" разполага с просторна трапезария и Ви предлага незабравимата Родопска кухня. Вкусовете на родопското чеверме, пататника, смилянския боб, клина (специфичeн за Родопите вид баница), сърмите и качамака, които ще приготвят за вас в кухнята, са несравними. Бихте могли да се включите в готвенето, което тук е надхвърлило рамките на работа, дори атракция и се е превърнало в ритуал.
Приготвените ястия от картофи са уникални - Родопите са мястото да се насладите на картофени блюда! Шареният смилянски фасул се среща само тук. Баницата, наречена клин, съдържа уникални съставки - мляко, ориз, сирене, масло, листа от спанак или лапад.

Коментари за фирмата Милчовата къща:

Няма коментари

Добавете коментар
Моля не използвайте обидни думи, вместо това използвайте думи, които вие бихте желали да чуете. Вашето име*:
E-mail*:
Уебсайт:
Въведете текста от картинката