Категории:

Милювата къща

Когато потърсите фирма Милювата къща в с.Бероново , намираща се на адрес ул.Теменуга №- 2 може да бъде объркана с изписването й - Miljuvata kyshta v s.Beronovo , namirashta se na adres ul.Temenuga No- 2 или Псв(уьшь нщцшь у я.Феидхдуд , хьпсиьцшь яе хь ьаиея кв.Шепехкжь Хд- 2 . Имейл адреса на фирмата може да бъде погрешно написан като рреванска@абв.бг или ииеуьхянь@ьфу.фж

Адрес
ул.Теменуга №- 2, с.Бероново
Show a bigger map

Държава: България
Град: с.Бероново
Адрес: ул.Теменуга №- 2
Телефон: 00359 888 65 58 76
Телефон 2: 00359 899 97 19 17
Телефон 3: 00359 885 67 87 63


Моля кажете, че се обаждате от Turizam-BG.com

Дата на добавяне: 28.07.2014
Последна промяна: 10.09.2014
Оценка: 3 Тази компания бе разгледана: 1235 пъти
Къща Милювата къща, Бероново разполага с леглова база от 16 места.
 
Какво му трябва на човек? Спокойствие, тишина и прекрасна гледка. Тучните ливади в Стара планина и дебелата сянка на дъбовите гори Ви обгръщат от всякъде в това китно планинско селце, където кротко ромоли и Луда Камчия. От всеки двор се извисява по един огромен орех, а високо в небето се реят волните птици, единственият свидетел на вашето уединение. 
 
На разположение на гостите са 4 стаи и два апартамента обзаведени в духа на старото село, изцяло с естествени материали. Удобни миндери около здрава маса и бумтяща камина, тук сте далече от шума и напрежението на ежедневието. Тук ще вкусите от най- добрите вина на сунгурларския регион. Лудата река и чистият язовир са рай за любителите на риболова., а полегатите склонове и проходими гори примамват тези, които обичат разходките и оф роуда. 
 
Историята на този край е богата и непозната. Близостта му до едно от селата архитектурни резервати - Жеравна Ви пренася в Йовковото време и записките на Захари Стоянов. Малчуганите ще са впечатлени от експонатите в природонаучния музей в Котел. 
 
Заслужава си да опитате!
 
Милювата къща Photo 21
 
 

Коментари за фирмата Милювата къща:

Няма коментари

Добавете коментар
Моля не използвайте обидни думи, вместо това използвайте думи, които вие бихте желали да чуете. Вашето име*:
E-mail*:
Уебсайт:
Въведете текста от картинката