Категории:

Хотел Европа

Когато потърсите фирма Хотел Европа в Попово , намираща се на адрес бул. България 89 може да бъде объркана с изписването й - Hotel Evropa v Popovo , namirashta se na adres bul. Bylgariia 89 или Гдшев Еуидзь у Здздуд , хьпсиьцшь яе хь ьаиея фкв. Фщвжьис, 89 . Имейл адреса на фирмата може да бъде погрешно написан като чедо47@абв.бг или `еад47@ьфу.фж

Адрес
бул. България 89, Попово
Show a bigger map

E-mail: Хотел Европа

Държава: България
Град: Попово
Адрес: бул. България 89
Телефон: +359 608 40092
Телефон 2: +359 889 264579


Моля кажете, че се обаждате от Turizam-BG.com

Дата на добавяне: 18.07.2014
Последна промяна: 18.07.2014
Оценка: 4 Тази компания бе разгледана: 1116 пъти
Хотел Европа е двузвезден семеен хотел в Попово. Намира се на главната улица в самия център на града. Хотел Европа предлага съвременен комфорт и домашен уют на атрактивни цени. Близостта на двузвездния хотел до всички финансови, административни и търговски учреждения на града, както и разнообразните му удобства, го превръщат в предпочитано място за настаняване на гостите на Попово, независимо дали посещават града по работа или за удоволствие.
 
Хотел Европа разполага с 8 двойни стаи, като три от тях са достатъчно просторни, за да могат комфортно да настанят трети гост на допълнително легло. Всички стаи са обзаведени комфортно, а приветливата им атмосфера и съвременните удобства, гарантират приятен престой на всеки гост. Хотел Европа в Попово предлага закуска, обед и вечеря по предварителна заявка в бистрото на хотела. На разположение е зала за хазартни игри. Има възможност за наемане на автомобил.
Двойна стая
Хотел Европа предлага две двойни стаи с по две единични легла и шест стаи с по едно двойно легло. Удобствата във всяка стая включва телевизор със сателитна телевизия, климатик, високоскоростна интернет връзка, собствена баня с душ. Ако двойна стая се наеме като единична, цената е 30 лв на вечер. Стандартната цена за стая на вечер е 42 лв с ДДС.
Забележителности и развлечения
Попово и районът предлагат прекрасни възможности за спортуване, отдих и забавление на открито. В непосредствена близост до града се намира язовир Каваците, който е добре познат на любителите рибари. В източната част на Попово се намира огромен лесопарк, който е на повече от 100 години. Той е гордостта на поповчани и любимо място за отмора на чист въздух. На 20 км южно от Попово е създадена еко пътека "Голямата река". Мястото е известно със своята неповторима природна красота, която демонстрира прехода от Дунавската равнина към хълмовете на Предбалкана. Местността е прекрасно място за дегустация на местни специалитети от еко продукти, за участие в местни обичаи, за колоездене, пешеходни турове, риболов, яздене.
Местоположение
Хотел Европа е разположен в центъра на Попово. Самият град се намира в непосредствена близост до три първокласни европейски пътя на 77 км от Русе.
 

Коментари за фирмата Хотел Европа:

Няма коментари

Добавете коментар
Моля не използвайте обидни думи, вместо това използвайте думи, които вие бихте желали да чуете. Вашето име*:
E-mail*:
Уебсайт:
Въведете текста от картинката